Jornada: Qualitat del Programari i Millora de Processos

Una trobada que et permetrà conèixer de primera mà els diferents models, eines i ajudes disponibles per a millorar la qualitat del programari i els processos en l’empresa TIC, organitzada pel Grup de Software de Gestió (GSG) de l’Associació d’Antics Alumnes – La Salle, té per finalitat la realització d’activitats entorn dels Sistemes d’Informació en l’empresa.

Próxim dimarts 21 d’abril de 2009 a les 17:45 a La Salle, Edifici Sant Josep – Sala Graus – C/ Quatre Camins, 2.

Amb l’objectiu de facilitar el Desenvolupament Professional, facilitant la formació i potenciant les xarxes interpersonals dels seus membres. En l’actualitat, el Grup s’ha constituït com un espai de debat i reflexió independent de les eines i proveïdors en el món del Programari de Gestió.

L’objectiu d’aquesta Jornada, organitzada pel Grup de Software de Gestió en col·laboració amb el MITYC – Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, i INTECO -Institut Nacional de Tecnologies de la Comunicació – és sensibilitzar en la importància d’augmentar els nivells de qualitat del programari i la millora de processos.

En la jornada s’exposaran per al seu debat els models més coneguts com CMMI i ISO.

Al mateix temps s’informarà sobre les subvencions disponibles en el marc del Pla Avança 2 per al foment d’aquestes iniciatives.

L’assistència és gratuïta. Els interessats han de confirmar la seva assistència enviant un e-mail al correu (incloure en el tema Jornada Qualitat) gsg@salle.url.edu

Agenda

Benvinguda 17:45 h. A càrrec del Grup Software de Gestió

Models de millora de processos 18:00 h. European Software Institute (ESI)

Gestió I Millora de la Qualitat 18:45 h. ISO 9001 e ISO 15504
Associació Espanyola de Normalització i Certificació – AENOR

Laboratori Nacional de Qualitat del Programari 19:30 h.
Institut Nacional de Tecnologies de la Comunicació – INTECO

2 Casos d’Èxit en Empreses 20:00 h.

Debat i Clausura 21:00 h.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari