Els reptes del Comerç Electrònic en les empreses del sector Moda-Luxe

Smile, Arvato i Krowten tenen el plaer de convidar-vos a un seminari gratuït per tractar, des de les diferents perspectives, els reptes que envolten els projectes d’e-commerce en el sector moda-luxe amb idees de com  superar-los.

Ja no hi ha dubtes sobre si el comerç electrònic és un element disruptor en el posicionament i la distribució de productes de moda i luxe. Avui, les empreses d’aquest àmbit (i d’altres similars), enfronten reptes importants davant aquest paradigma. Els que no hi són encara, han de pensar com iniciar el seu projecte, quines tecnologies poden resoldre les seves necessitats, quines decisions de reestructuració i reorganització interna han de prendre, com afectarà el projecte als canals habituals de distribució… Els que ja van pel seu 2on o 3er projecte, necessiten ampliar mercats, millorar els rendiments i entorns d’inversió, treure més profit de la clientela activa…

En aquest seminari, organitzat conjuntament per:

Arvato, proveïdor integrador de serveis orientats al e-commerce: des de la normalització de direccions de consumidors fins la logística i distribució de les mercaderies.

Krowten, agència de comunicació online especialitzada en la creació de continguts per a e-commerce.

Smile, integradora tecnològica experta en les eines Open Source més utilitzades a nivell mundial en projectes de comerç electrònic.

Volem compartir amb vosaltres el nostre coneixement complementari sobre aquestes temàtiques.

Parlarem de:

  • El fet que per a vendre a la xarxa ja no és suficient en mostrar el producte en una graella, hem de transmetre emoció.
  • Els reptes específics que sorgeixen amb un projecte de comerç electrònic des de la perspectiva de tecnologies de la informació i integració de totes les peces que hi han d’interactuar. 
  • Com una transacció on-line genera tres oportunitats de venda i com aprofitar-les.

Mostrarem un cas d’èxit real, incidint en els reptes organitzatius, de negoci, etc…

Finalment, per qui tingui interès en aprofundir, celebrarem unes sessions privades de consultoria en les que els assistents podran exposar els seus reptes concrets als nostres experts i rebre idees de com poder-los enfrontar.

Aquest seminari gratuït tindrà lloc a Barcelona, el dijous 21 de febrer de 9h30 a 13h30 i començarà amb un cafè de benvinguda (a partir de les 9h).

Esperem veure-us allà !

Aquesta entrada ha esta publicada en Agenda, General, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari