Benvinguda

oscar_ortega_catplCatPL, una associació oberta al mon, un mon de canvis.

CatPL està formada per empreses catalanes que treballen amb programari lliure i de codi obert, desenvolupant aplicacions que les comunitats han creat, o directament creant-ne de noves per tal que la resta de la comunitat en pugui gaudir.

Aquesta és una de les principals filosofies del programari lliure, la col·laboració entre els diferents desenvolupadors, així com la llibertat en el seu us i distribució, en definitiva, un projecte global que es gestiona des de la localitat.

Per aquest motiu, les empreses que ens dediquem a contribuir en aquest desenvolupament, i que treballem dia a dia per fer del programari lliure un negoci, però a la vegada una forma diferent d’entendre el mon de la informàtica, volem convidar-vos a conèixer la nostra activitat, a través d’aquesta associació, i a que participeu dels nostres projectes i experiència.

Més de 30 empreses d’arreu de Catalunya, que treballen pràcticament per tot el mon, donant a conèixer els seus projectes, i treballant amb empreses de tot tipus i dimensió, per aportar un valor afegit als programes que implanten, i que permeten als seus clients beneficiar-se de les grans capacitats del programari lliure, amb unes inversions molt competitives i uns resultats excel·lents.

Des de CatPL, us agraïm la confiança dipositada en la nostra experiència, i us encoratgem a canviar el mon des de dintre, amb el programari lliure i de codi obert com a experiència que ens permetrà ser més competitius i oberts al mon.

Òscar Ortega
President de CatPL

Els comentaris estan tancats.