Com enfrontar amb èxit i eficiència un projecte de gestió documental amb Alfresco – 28 novembre 2012

Vivim en un moment en que les inversions han de donar un retorn clar i segur. En l’àmbit de la gestió documental, ens trobem els següents reptes per fer eficient la inversió: definir una bona política corporativa de gestió documental, escollir les eines tecnològiques adients i implantar-les amb una metodologia correcta i en base a la política definida.

En aquest seminari organitzat conjuntament per AGTIC, consultora especialitzada en polítiques de gestió documental, Alfresco, fabricant líder al món en eines Open Source per a la gestió documental i Smile, un dels principals partners d’Alfresco a Europa, volem compartir el nostre coneixement complementari sobre aquestes temàtiques.
Parlarem de:

  • La definició de la política corporativa de la gestió documental com element clau en la eficiència i estalvi de la gestió del document i expedient electrònic. Per Jordi Masias.
  • Aspectes claus que converteixen a Alfresco en la solució ideal per a cobrir les necessitats empresarials de Gestió Documental amb totes les garanties. Per José Carrasco
  • Una bona metodologia de gestió i qualitat com a instrument per a garantir una correcte implantació d’Alfresco. Per Andrés Aznar.
  • Un cas pràctic: Implantació d’Alfresco a la Universitat de Lleida per gestionar el cicle de vida dels documents digitals i d’arxiu físic. Per Andrés Aznar.

Aquest seminari gratuït tindrà lloc a Barcelona, el dimecres 28 de novembre a partir de les 9h i s’iniciarà amb un esmorzar de benvinguda (a partir de les 8h45).

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Agenda, General, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari