Canvi de president a catPL

El passat dijous 21 de novembre, van tindre lloc a la seu del Col·legi d’Enginyers Informàtics de Catalunya, i seu també de catPL, les el·leccions a junta i president pels propers 3 anys.

Amb una única candidatura presentada, van sortir escollits l’Òscar Ortega com a nou President de catPL, juntament amb Ramon Solé (secretari), Conxita Marín (Tresorera), Juanjo Giménez (Vicepresident 1er) i Malcom Bain (Assessor legal), conformant una junta de continuïtat, però amb un nou president de Lleida, que va presentar el seu programa basat en tres línies d’actuació bàsiques; CREIXEMENT, DIFUSIÓ I SINERGIES

Acomiadem amb il·lusió al nostre ex-president, Josep Fígols, que ha desenvolupat aquests tres últims anys moltes activitats i ha promogut de forma notable el programari lliure i ha defensat els interessos de les nostres empreses allà on ha tingut oportunitat de fer-ho.

Agrair també l’assistència del Degà del COEINF, Domingo Olmos, i del seu General Manager, Alfonso Rubio-Manzanares, i la seva participació en l’Assemblea.

Aquesta entrada ha esta publicada en CatPL, General, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari