Socis

3&Punt

3PuntWeb: http://www.tresipunt.com/

3&Punt és una empresa, membre de CatPL, fundada el 2004 formada per professionals del món de les TI, que ofereix serveis de consultoria integral en tecnologies de la informació i les comunicacions, basades en solucions de Programari Lliure.

+ info

Adequa Software

AdequaWeb: http://www.adequa.net/

Entendiendo la convergencia tecnológica como el motor del cambio social y empresarial hacia una nueva sociedad de la información y también del conocimiento, en Adequa Software centramos nuestra actividad en el estudio de los procesos de negocio para ayudar a transformarlos en su verdadera fuerza.

+ info

Agora Net Servicios Telematicos

Agoranet Servicios TelematicosWeb: www.agoranet.info

Agora Net Servicios Telemáticos és una empresa jove i dinàmica que compte amb deu anys d'experiència. En primer lloc, ens dirigim a les petites empreses que tenen una infraestructura informàtica i que per tant necessiten un manteniment i una assessoria contínua o puntual, però que estan mancades d'un informàtic en plantilla.

+ info

B6dev

Adreça: c/ Garcilaso 118, 7è 2a. 08027 Barcelona
Telèfon: 626 35 29 71
Email: info@b6dev.com
Web: http://b6dev.com

Empresa de recerca i desenvolupament tecnològic fundada l’any 1999. A B6dev volem posar les tecnologies de la informació i les telecomunicacions al servei de tothom. El nostre objectiu és ajudar als nostres clients a trobar les solucions més òptimes proporcionant els serveis necessaris per tal d’obtenir els millors resultats. Els nostres coneixements i la nostre experiència ens permeten realitzar amb èxit els projectes i tasques que duem a terme.

+ info

Barnatech

+ info

bTactic

btacticlogo-orange250x128Adreça: Av. Balmes, 34 4rt 1-B 25006 Lleida
Telèfon: 973 27 03 82
Email: btactic@btactic.com
Web: http://btactic.com

bTactic som experts en solucions de programari lliure per a l’empresa.

bTactic està formada per un equip multidisciplinari amb àmplia experiència en entorns corporatius i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC)

Un dels objectius de bTactic és apropar les tecnologies Open Source i Cloud Computing a les empreses i organitzacions, professionalitzant–los la seva anàlisi, disseny i implantació. Les principals eines que implantem son Zimbra, SuiteCRM, Proxmox, Virtualmin, Prestashop o WordPress entre d’altres.

+ info

Clarcat Consulting

Clarcat Consulting, S.A.L.

Web: http://www.clarcat.com/

Clarcat és producte de la voluntat d’un grup de professionals amb més de 20 anys d’experiència en el sector de les tecnologies de la informació convençuts de que la clau de l’èxit en el nostre sector és el servei. És per això que som una empresa de serveis en sistemes d’informació amb l’objectiu de proveir solucions per a les empreses mitjançant l’aplicació de tecnologies “open source”.

 

+ info

CV&A Consulting

Adreça: Tuset, 23-25, 1er 5a. 08006 Barcelona
Telèfon: 933 685 493
Email: info@cvaconsulting.com
Web: http://www.cvaconsulting.com

CV&A Consulting és una empresa catalana dedicada a la consultoria, implementació i suport de sistemes per l’aprenentatge en línia (eLearning) i Gestió del Coneixement basats en programari lliure. CV&A Consulting es Moodle Partner a Espanya i l’únic a Catalunya.

+ info

D.I.M.S., S.L.

Desarrollos Informáticos Modulares de Software, S.L.

Web: http://www.dims.com

A Dims desenvolupem aplicacions de gestió per a PIMES amb tecnologia pròpia. Més de 20 anys de trajectòria continuada, creant, implantant solucions i donant suport a les empreses del nostre entorn ens avalen. Som el creadors del projecte ERP de software lliure Iglobalgest i del servidor d’aplicacions Daps21 que permet desplegar i utilitzar de forma òptima les aplicacions en el “núvol”.

+ info

Earcon

Earcon SL és la empresa leader en el projecte de software lliure  KMKey (Knowledege Management Key). Un software de gestió del coneixement en entorn web que permet a empreses y administracions la planificació, gestió y control dels seus projectes, sistemes de qualitat i incidencies. Tot en un entorn colaboratiu de treball adaptable fácilment a les necessitats de cada cas.

Moltes empreses a Europa i América fan servir KMKey com a eina de gestió en el seu dia a dia. Feu una ullada: clients.

Web: http://www.earcon.com/

+ info

Ferrero & Karlsson

Web: http://www.fksl.com/

+ info

Genos Open Source

Web: http://www.genos.es/

+ info

Id law partners

Web: http://www.id-lawpartners.com/

+ info

Ingent Grup Systems

Ingent Grup Systems SLWeb: http://www.ingent.net/

+ info

ITechGrup

Web: http://www.itechgrup.com/

Llull 321, Districte 22@ Edifici CINC – 08019 Barcelona

T. +34 935 514 434

 

ITechGrup és referent al mercat de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). La suma de valor que aporten els nostres equips multidisciplinaris, pel seu coneixement, certificació i experiència en diferents sectors, fa que els proyectes i la gestió dels mateixos es duguin a terme amb talent.

ITechGrup ofereix serveis de consultoria , suport,  formació i enginyeria integral basades en solucions de Programari lliure.

ITechGrup és  Solution Partner de SUSE, i l‘únic Training Partner de SUSE a Espanya, Portugal i Andorra.

+ info

Open Systems Consulting

Web: http://www.opscons.com

OPS Consulting és una empresa ubicada a Barcelona especialitzada en sistemes avançats d’escriptori i virtualització d’escriptoris amb software lliure. A OPS Consulting portem la llibertat al teu escriptori!

+ info

openTrends Solucions i Sistemes

Web: http://www.opentrends.net

openTrends és una enginyeria catalana dedicada a la implementació i suport de sistemes d’informació basats en software lliure. L’empresa disposa d’una plantilla de setanta enginyers especialistes en les tecnologies basades en les solucions empresarials de les comunitats de software lliure.

+ info

Sistemes i Xarxes Informàtiques Calidae

Web: http://www.calidae.net/ca/

+ info

Smile Iberia

Adreça: Sancho de Àvila, 52, 6è 3a 08018 Barcelona
Telèfon: 902 88 77 71
Email: info@smile-iberia.com
Web: http://www.smile-iberia.com

Smile Iberia és una empresa d’origen català que forma part del grup europeu més gran dedicat a la integració d’eines Open Source. El grup va facturar 26M€ l’any 2010 i té presència operativa i comercial en 6 països. Som especialistes en projectes en entorn web, e-commmerce, gestió documental, erp, crm, BI, movilitat i sistemes, tots basats en les eines Open Source més professionals del mercat.

+ info

Tecnologías de Vigilancia y Detección

Web: http://www.tecvd.com/

+ info

Ubiquat Technologies

Web: http://www.ubiquat.com/

Ubiquat Technologies és una enginyeria de software que té en la innovació oberta l’eix central de la seva manera de fer.

Disposem d’un equip multi-disciplinar com a millor manera de crear sinergies entre diferents punts de vista i coneixements. Som experts en ajudar a millorar de la productivitat i en centres autoritzadors i mitjans de pagament.

Open Data representa la nostra aposta de futur.

 

+ info

UPCnet

Som Universitat, Som Empresa
Web:
http://www.upcnet.es
Email: comunicacio@upcnet.es

Som un equip de persones amb passió per la innovació i experts en crear solucions TIC. Oferim coneixement universitari amb resposta empresarial. Aportem coneixement i experiència a les empreses que demanen els nostres serveis a través del coneixement generat a la UPC, que és garantia de solidesa i compromís.

Som un equip de persones amb passió per la innovació i experts en crear solucions TIC. Oferim coneixement universitari amb resposta empresarial
+ info

Visualonline

Web: http://www.visualonline.com/

 

+ info

Voz Telecom

Web: http://www.voztele.com/

 

+ info

Wide Spectrum

Web: http://www.saltos.net/

 

+ info

Ymbra soluciones

Web: http://www.ymbra.com/

 

+ info

Els comentaris estan tancats.