Fiberparty 2009

Els dies 6, 7 i 8 de març tindrà lloc la Fiberparty 2009. Una de les novetats que ens esperen enguany és la col.laboració amb el JapanWeekend, festival manga i de videojocs que es celebra paral.lelament al Palau Sant Jordi, amb autobús gratuït per anar i tornar.

Una party, també coneguda com a LANParty per l’ús d’una xarxa d’àrea local (LAN) entre els participants, és un esdeveniment que reuneix a un grup de persones per jugar i compartir informació amb els seus ordinadors i, a més, assistir a xerrades i a diverses activitats.

A les parties es reuneix gent, tant coneguda com no, per compartir aficions i conèixer persones amb interessos semblants. Els assistents gaudeixen d’una gran velocitat de conexió a Internet que aprofiten per descarregar arxius pesats en pocs segons i d’una ràpida LAN que, la majoria d’ells, utilitza per participar a partides i tornejos en xarxa del jocs més populars.

Els objectius de Fiberparty van més enllà dels jocs i d’una ràpida connexió a Internet; es pretén oferir un conjunt d’activitats que, a més d’entretenir als assistents davant els seus ordinadors, permeti una socialització entre els seus participants. Dins d’aquestes activitats podem trobar xerrades, workshops, concursos diversos (programació, creació multimèdia, seguretat) i fins i tot activitats “alternatives” com pot ser llançament de cd’s, gimcanes temàtiques, etc.

Fiberparty vol ser un esdeveniment obert a qualsevol persona interessada en la informàtica i les noves tecnologies o simplement algú amb ganes en conèixer gent que comparteixi les seves mateixes aficions.

Més informació: http://www.fiberparty.org

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari