Línies ICO 2009

Aquest any, Banc Sabadell, entitat col·laboradora del Col·legi i les entitats afins (CatPL, CatEi, Aipro,Actui, ACiFP), ha tornat a subscriure amb l’Institut de Crèdit Oficial (ICO) les línies de finançament subvencionat per al desenvolupament o inici d’activitat denominades “Pla de Foment Empresarial 2009″, junt amb altres línies destinades a dotar les empreses espanyoles de finançament subvencionat per pal•liar tant com es pugui les dificultats derivades de la conjuntura de crisi econòmica i financera actual. Les línies més destacades d’aquesta campanya són: LÍNIA ICO – PIME 2009 Línia adreçada a pimes, comerços i autònoms per finançar actius fixos productius, que té com a principals novetats: – Possibilitat de finançar per mitjà de préstec o lísing fins al 100% del projecte d’inversió. – També permet accedir com a segona opció a finançament complementari per mitjà de préstec a tres anys. En aquest cas, el finançament en l’actiu fix haurà de significar un mínim del 60% del finançament total. LÍNIA ICO – LIQUIDITAT 2009 Destinada a totes aquelles empreses pimes, comerços i autònoms per tal de dotar-les de major liquiditat per mitjà d’un préstec a tres anys amb sis mesos de carència inclosos, i amb la possibilitat d’amortització mensual o trimestral. Per a qualsevol consulta o ampliació de la informació, poden visitar qualsevol oficina de (SabadellAtlántico / Banco Herrero / Solbank) o trucar al 902 323 555.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari