La Funció Directiva i les Tecnologies de la Informació

Entre les activitats que formen part del marc de col·laboració entre ESADE i el Col·legi (veure Les tecnologies de la informació s’apropen a les escoles de Negoci), destaquem la propera realizació del programa d’ESADE Executive Education: La Funció Directiva i les Tecnologies de la Informació, els próxims 9, 10 i 11 de març.

El Col·legi subvencionarà amb 300€ de l’import del Programa (2.850€) als assitents que s’identifiquen a ESADE com a Col·legiats, o membres d’entitats afins (AiPro, ACiFP, ACEE, ACTUI, CatEI, CatPL o Club d’Innovació de Sitges), així com als Col·legiats Enginyers Técnics.

Una oportunitat intensiva i concentrada per adquirir la formació en management que t’ajudarà a assolir posicions de CIO.

L’objectiu del programa és comprendre la funció directiva del Chief Information Officer (CIO), que la tecnología sigui percebuda com un recurs estratègic i que es centra en el diàleg, la pressa de decisions i l’execució d’activitats vinculades amb les Persones i les Tecnologies de la Informació.

Per a més informació contactar amb Silvia Rull: silvia.rull@esade.edu / 93 280 40 08

Pàgina web del Programa: ESADE

Important: adicionalment es poden solicitar ajuts i subvencions de formació que concedeix el Servei Català d’Ocupació al Programa Forma’t (DOGC Forma’t). Per a més informació dirigir-se a format.soc@gencat.cat o al telefon 93 553 61 00.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari