Aquest Dijous, Localret us convida: “Programari lliure i mon local”

Benvolguts amics i coneguts,

Us informo que aquest dijous, dia 21, Localret, junt amb l’Ajuntament de St. Adrià de Besòs, organitzem una jornada sobre “Programari lliure i món local”. Adjunt us envio el programa i un mapa amb indicacions per facilitar l’accés.

Veureu que, en aquesta jornada, farem una cosa relativament innovadora: posar de costat les diferents solucions a un mateix problema, tant si són lliures, com si no ho són, perquè els assistents puguin veure-les de costat i comparar.

L’assistència és gratuïta, inclosos els àpats i la documentació, i per apuntar-vos només cal que envieu un correu electrònic a jornades@localret.cat, indicant, nom i cognoms i l’empresa o organisme on treballeu.

Esperem poder-vos saludar aquest dijous.

 

Eduard Elias i Vila

Responsable d’impuls del PL a l’administració local


Llacuna 166 9ª pl. 08018 Barcelona

T 934 861 430  F 934 861 413

www.localret.cat

eelias@localret.cat

 


Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari