El rol del CIO, clau en un entorn de crisi

Constantment estem exposats a notícies relacionades amb la crisi, retalls de pressupost i la lluita de les empreses per competir en qualitat i servei. Davant d’aquest panorama és de màxima prioritat justificar i argumentar la inversió des de totes les àrees de gestió de la companyia.

En aquesta jornada debatrem amb els nostres ponents com rendibilitzar el moment actual i reforçar l’oportunitat de les TIC com a motor de competitivitat. Aquest debat està adreçat a CIOs (Chief Information Officers), Directors de sistemes i Informàtica.

El próxim 26 de març a l’Auditori del CaixaForum – Centre Cultural i Social de l’Obra Social “la Caixa” (Av.Marqués de Comillas, 6-8. Metro: Espanya)

Inscripcions a través del següent formulari

Programa

09:00 – 09:15h RECEPCIÓ D’ASSISTENTS

MODERACIÓ – Sr. Carles Fradera, Director General de Barcelona Digital Centre Tecnològic http://www.bdigital.org i membre del Consell Assessor del COEINF

09:15 – 10:00h – Sr. César Calleja, Soci responsable de Tecnologies de la Informació de PricewaterhouseCoopers http://www.pwc.com

Cóm guanyar la partida de la crisi des de l’àrea de Sistemes

L’actual confusió de l’economia global està obligant les companyies de tots els sectors a implementar iniciatives de reducció de costos. L’àrea d’IT no pot ser aliena a aquesta situació i això provoca que el CIO es vegi obligat a una gestió encara més eficaç dels seus costos, els quals al seu torn es troben ubicats en diferents parts de l’organització. És indubtable que existeix la necessitat d’una gestió sostenible dels costos posant èmfasi i esforços en la matèria. Ara bé, fonament de dret que IT és una eina d’inqüestionable valor per millorar l’eficiència de l’empresa, la reducció de costos en si mateixa no hauria de constituir l’únic punt d’atenció per al CIO en els temps actuals.

10:00 – 10:30h – Sr. Javier Ribas, Soci i Responsable Nacional de Riscos Tecnològics Landwell-PricewaterhouseCoopers http://www.landwell.es

Capitalitzar l’entorn legal i les relacions amb els proveïdors: reducció de costos i minimització de riscos.

L’entorn regulatori és l’aliat perfecte del CIO en moments d’incertesa. Al costat de les seves tradicionals amenaces aporta un bon nombre d’oportunitats i arguments relacionats amb la reputació i la responsabilitat social corporativa. A més, ens ofereix un elenc variat que escenaris en els quals s’obren vies per a la renegociació dels contractes amb els proveïdors o la recerca d’alternatives més rendibles. Tot això permet al CIO liderar projectes corporatius d’estalvi de costos i de gestió del risc.

10:30 – 11:30h Taula Rodona: L’experiència del CIO

Sr. Antoni Albalat, Director T.I. de Grup HUSA http://www.husa.es

Sr. Josep Gubau, CEO de Gnuine http://www.gnuine.com

Sr. Lluís Girbau, Director de Tecnologies de la Informació de Mylan http://www.mylan.com

Sr. Jordi Flores, Responsable de Sistemes d’Informació de Salicru http://www.salicru.com

Sr. Carlos Fuertes, IT Manager of South Europe & Latin America de KEMIRA http://www.kemira.com

11:30 – 12:00h Preguntes del públic i debat

12:00 – 12:30h Café – networking

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari