Interpretant les claus de l’escenari Post-Crisi

De ben segur que si ens preguntem quina paraula o quin concepte s’està repetint més durant aquests mesos als mitjans de comunicació, a les tertúlies, a les empreses, o fins i tot a les nostres llars, la resposta molt possiblement sigui “crisi”. Una paraula que preocupa, però a la qual sovint ens costa donar-hi una forma i explicació real o comprensible.

Tanmateix, malgrat que resulta evident que Catalunya i el món s’enfronten a un període complicat econòmica i socialment parlant, la situació no es resoldrà quedant-se de braços plegats. Hom coincideix en que caldran esforços, personals i col•lectius, per tal de reactivar l’economia, reforçar les empreses i generar riquesa.

El nostre país, caracteritzat des de sempre pel seu dinamisme social, econòmic, mercantil, emprenedor en definitiva, ha de jugar un paper destacat a nivell mediterrani i europeu, vies a través de les quals s’enllaça amb la resta de països del món.

Per ajudar-nos a identificar millor les fortaleses i febleses de Catalunya, les amenaces i oportunitats que la nova situació econòmica genera, i quina és la situació global del món en aquest marc …

CTecno us convida el proper DIMARTS 17 DE MARÇ A LES 19,00h a l’Hotel AB Skipper de Barcelona, a l’acte “Interpretant les claus de l’escenari Post-Crisi”, on comptarem amb la presència, com a ponents, de dos convidats de luxe en aquests camps: Soumitra Dutta, expert econòmic internacional, assessor del World Economic Forum i co-autor de l’Informe Econòmic Mondial, i Andreu Mas-Colell, economista, ex-conseller d’Universitats de la Generalitat de Catalunya i nomenat futur Secretari General del Consell Europeu de Recerca.

Aquest acte és convocat conjuntament amb 22@Barcelona, Fundació Barcelona Digital Centre Tecnològic, COEINF, COETC, COETIC i COETTC.

Per confirmar la vostra assistència a l’acte podeu trucar al telèfon 93.300.80.38, enviar un Fax al 93.309.03.33 o enviar un correu electrònic a secretaria@ctecno.net (indicant el vostre nom, empresa i càrrec).

Per raons de tipus logístic, aquest acte disposarà d’un AFORAMENT LIMITAT.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari