Invitació Reunió de Treball Eines TIC. Generalitat de Catalunya

La Direcció General de la Societat de la Informació ha desenvolupat l’EinesTIC: un paquet informàtic basat en eines estàndard de programari lliure destinat a cobrir els requeriments informàtics bàsics del dia a dia dels professionals i de les micropimes catalanes. L’EinesTIC pot funcionar en pràcticament qualsevol ordinador i inclou eines per a la gestió de contactes, la facturació i la gestió de despeses, per elaborar documents i per gestionar el correu electrònic, entre d’altres.

La distribució de l’EinesTIC als usuaris finals amb un suport proper i una atenció de qualitat són eixos fonamentals per garantir el seu èxit. Entenem que la vostra participació en la xarxa de distribució de l’einesTIC i/o d’altres serveis a oferir al voltant d’aquest producte, aportaran una proximitat i una confiança molt difícils d’assolir per altres canals.

Ens plau convidar-vos a la reunió de treball “EinesTIC: Posa al dia el teu negoci” que tindrà lloc a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (C/ Girona, 20. Barcelona) el proper dilluns 1 de Desembre de 2008 a les 12:30 hores en què s’exposaran les diferents línies de col·laboració entorn a aquest producte.

Us preguem que confirmeu els representants de la vostra entitat que hi assistiran a l’adreça de correu electrònic: einestic@pimestic.cat abans de dijous 27 de Novembre, o bé trucant al telèfon 93 567 61 41.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari