Free Knowledge, Free Technology Conference

La Universitat Oberta de Catalunya, com a amfitriona, presenta la conferència Free Knowledge, Free Technology Conference (FKFT), que tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de juliol a Barcelona.

L’FKFT és el primer esdeveniment internacional centrat en la producció i l’intercanvi d’estudis i materials d’educació en l’àmbit del Programari Lliure i els estàndards oberts.

La conferència està organitzada pel Free Knowledge Institute i el SELF Consortium, format per la Universitat Oberta de Catalunya, l’Internet Society Netyherlands, el Free Software Foundation Europe, la Goteburg University, l’Internet Society Bulgaria, la Fundación Via Libre i el Tata Institute for Fundamental Research.

La conferència FKFT 2008 comptarà amb unes 500 persones de diversos continents, inclosos representants de governs, d’escoles i professors universitaris, d’empreses, d’editors i d’organitzacions no governamentals. Al reunir a aquest ventall de persones es pretén estimular tant la col·laboració present com la col·laboració del futur entre diverses disciplines, sectors i països, mitjançant programes de programari lliure i l’intercanvi d’experiències exitoses relacionades amb el programari lliure i les tecnologies lliures.

Podeu consultar tota la informació al web de la conferència.

Font: UOC

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari