Les tecnologies de la informació s’apropen a les escoles de Negoci

El Col.legi Oficial d’Enginyeria en informàtica de Catalunya – COEIC i ESADE signen un acord de col.laboració.

El Degà del COEIC, Antoni Rodríguez de La Torre i el Director General d’ ESADE, Carlos Losada, signen un acord de col·laboració que permetrà explorar possibilitats per a que les tecnologies de la informació s’apropin a la gestió, el management i el lideratge mitjançant una de les més prestigioses escoles de negoci del món.

L’acord s’ha signat durant la jornada de converses en les quals van participar per part del COEIC, Antoni Rodríguez de La Torre, Degà, José Cabrera, President del Consell Assessor, Alfons Rubio, Director/Gerent, Domingo Olmos, Vicedegà de Relacions amb les Empreses i Ramón Cano, President d’AiPro.

Per part d’ESADE, han participat en la Jornada, Alfons Sauquet, Degà, Carlos Losada, Director General, Xavier Busquets, Director del departament de sistemes de la informació, Gloria Batllori, Directora executiva de la Unitat MBA, Laura Nualart, responsable de la Unitat Executive Education, Carlo Galluci, Director Executiu de Programes Universitaris, Josep Franch, Director de Programes Msc, Enric Colet, J. Rodon i J. Wareham, del departament de sistemes de la informació.

Antoni Rodríguez, ens ha informat que aquest acord amb ESADE té com a objecte oferir als professionals del sector IT noves possibilitats de formar-se en l’àrea de l’empresa i els negocis amb l’objecte que assumeixin amb garanties la responsabilitat del lideratge estratègic que suposen les noves tecnologies; així mateix, Carlos Losada ha declarat que treballar al costat d’un Col·legi Professional, veritable pont entre la Universitat i l’empresa, ens brinda la possibilitat d’estar més a prop del col·lectiu i poder oferir programes de formació molt ajustats a les seves necessitats.

José Cabrera, ha presentat un document titulat “Tecnologia, lideratge i innovació” en el qual s’exploren les possibilitats de contribució des del COEIC a nous programes d’ESADE dirigits als professionals de la informàtica.

El document que el COEIC ha presentat tracta els següents punts:

  • Nou contexte: “L’Era de la Col·laboració Massiva”
  • Nou Talent: Els Nadius Digitals
  • Com impacten aquests canvis personalment als nostres professionals de TI?
  • Com impacten en la seva carrera i el seu futur desenvolupament professional?
  • Com podem contribuir des del COEIC/ ESADE amb un programa realment diferencial?

El diàleg entre les dues institucions pretén ser permanent i per això s’ha formalitzat una comissió de seguiment i coordinació de l’acord formada per Enric Colet i Alfons Rubio que ha declarat: “ser antic alumne d’ESADE juntament amb Domingo Olmos (ADE i MBA respectivament) ha facilitat molt les coses ja que el feeling i compartir els valors amb l’escola de negocis és molt important”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari