La Salle i UOC. Programa intensiu de creació d´empreses

La Salle i la UOC realitzen un programa conjunt de creació d’empreses que tindrà lloc a Barcelona, amb inici el pròxim 16 de Maig. La modalitat del programa es semi-presencial i té una durada de 5 mesos.

El programa s’adreça a emprenedors que estan en fase de desenvolupament d’una nova idea de negoci. Amb aquest curs, La Salle i la UOC volen donar solucions a aquells emprenedors que tot just comencen a moure’s pels camins del mercat i necessiten formació pràctica en conceptes tècnics i habilitats.

El programa té una orientació pràctica. Per aquest motiu, podràs desenvolupar, durant el curs, el Business Plan basat en la teva pròpia idea de negoci per a la creació d’una empresa. Et donarem suport en la definició i planificació de les diferents etapes i, especialment, en les etapes crítiques que poden influir en l’ èxit o fracàs del projecte.

Podràs compatir inquietuds i solucions amb altres emprenedors que han viscut les etapes de creació i expansió d’una nova empresa i que presentaran les seves experiències i cassos reals.

Ets un professional que coneixes el teu mercat i que estàs convençut que amb la teva empresa pots oferir quelcom nou? Que t’atura?, finançament o inversors? captar talent?, desenvolupar una estratègia comercial amb pocs recursos?, …

L’objectiu és donar suport als emprenedors en la creació de noves empreses, capacitant-los per transformar la seva idea de negoci en un projecte i empresa real que esdevingui una empresa sòlida amb perspectives de futur i atractiva per als inversors.

El professorat està format per professionals de diferents sectors i àmbits d’ activitat (Emprenedors, Directius, Consultors, Especialistes, etc.), amb reconeguda experiència professional i que ocupen càrrecs de responsabilitat en les seves respectives companyies. Emprenedors que han desenvolupat i implementat idees pròpies de negoci fins assolir l’ èxit en la seva creació i expansió internacional.

Més informació:
902 404 434 / 902 372 373(extensió 1022)
info@BESLaSalle.net / empren@uoc.edu
www.BESLaSalle.net / www.UOC.edu

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari