DJ de CatPL amb el CTECNO i el PL

Logo  de CatPL - Associació Catalana d'Empreses per al Programari Lliure
CTecno

Aquesta vegada ens apuntem a l’acte que organitza el Cercle Tecnològic de Catalunya, del que som entitat col·laboradora.

Segons un estudi presentat recentment per Larry Augustin, fundador de Sourceforge i inversor en multitud de negocis basats en el model Open Source, a finals d’aquesta dècada s’està visualitzant com el mercat de companyies que treballen amb Open Source està evolucionant de forma molt comparable amb la situació que vivia la indústria de programari privatiu a mitjans de la dècada dels 90.

El món del programari ja ha canviat. Però el canvi més important que ha patit no és tecnològic, sinó organitzatiu, de model de negoci, de manera de col·laborar i compartir informació.

I aquest fet no ´s casual. El seu orígen no es troba en el programari, sinó en l’evolució de la pròpia societat, que ha passat de veure la televisió a compartir vídeos a You-Tube, de comprar enciclopèdies a editar la Wiki-Pedia, d’enviar cartes a crear postals electròniques personalitzades, etc.

El programari Open Source forma part d’aquesta evolució natural.

Per poder-nos aportar una visió experta sobre aquestes afirmacions, el Cercle Tecnològic de Catalunya us convida a l’acte en el qual tindrem com a convidats a Josué Sallent, Director General del Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) a Lourdes Muñoz, Diputada al Congrés i especialista en noves tecnologies i a Manel Sarasa, Conseller Delegat d’Openbravo. Ens donaran la seva visió sobre la qüestió i els nous reptes de futur relacionats amb el programari Open Source i tot el que se’n deriva.

Hotel AB Skipper
Avda Litoral, 10 (al costat del Port Olímpic)

15 de maig de 2008 a les 19:30

Metro : Ciutadella-Vila Olímpica de la Línia 4

Bus: 36, 45, 56, 57, 59, 92, 15

Trambesòs: Ciutadella-Vila Olímpica)Per confirmar la vostra assistència podeu enviar un correu electrónic a secretaria@ctecno.net, al teléfon 93-300 80 38 o bé al fax 93-309 03 33. La nostra pàgina web és http://www.ctecno.net.

Vine! No deixis escapar aquesta gran oportunitat de conèixer de primera mà tot allò relatiu al programari lliure. Us hi esperem!.

Per a comentaris i qüestions sobre la trobada contactin per correu electrònic amb l’encarregat de la gestió d’aquestes trobades

© 2008 Associació Catalana d’Empreses per al Programari Lliure. Tots els drets reservats.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari