L’STSI i les grans ciutats catalanes estableixen mecanismes de col·laboració per a la difusió de les TIC

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, i el director general de la Societat de la Informació, Josuè Sallent, membre del Consell Assessor del COEIC, s’han reunit amb representants dels municipis catalans de més de 50.000 habitants per establir vies de col·laboració entre el Govern i els ajuntaments en tot allò relacionat amb la Societat de la Informació.

L’objectiu és aconseguir que les grans ciutats catalanes esdevinguin el motor de l’adopció de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) a Catalunya.

A la reunió, a la qual van assistir els màxims responsables en polítiques TIC de 20 dels 23 municipis de més de 50.000 habitants, es va fer una anàlisi de la situació actual. A partir d’aquesta anàlisi, l’STSI va proposar una sèrie de reunions temàtiques per poder establir projectes conjunts en àmbits com els telecentres, formació en TIC o promoció de les noves tecnologies a les PIMES. En aquestes reunions, l’STSI presentarà els plans i línies estratègiques, i els ajuntaments exposaran els projectes que desenvolupen en l’àmbit de la Societat de la Informació i les necessitats que tenen. La voluntat és definir accions conjuntes que aprofitin les sinergies entre la Generalitat i els ajuntaments.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari