Esmorzar EiF – CIDEM, 18 de Març

Benvolgut, Benvolguda,

En primer lloc volem agrair la participació en l’Esmorzar de febrer al Sr. Mathieu Carenzo, al Sr. Josep Mª Echarri i al Sr. Sergi Guillot. Ja està disponible a la web tota la informació sobre aquest esmorzar.

En el proper esmorzar tractarem els Instruments per la Internacionalització. La realitat econòmica de Catalunya es caracteritza per l’augment de les interconnexions socials i empresarials tant a nivell nacional com internacional. Les empreses han d’afrontar els reptes d’un mercat cada vegada més globalitzat i més competitiu. Així, donada la creixent necessitat d’obertura a l’exterior han sorgit una sèrie d’organismes i d’instruments financers amb la finalitat de facilitar i fomentar l’expansió empresarial. L’objectiu del proper esmorzar serà analitzar quins són els principals agents i instruments de finançament públic i privat que faciliten l’expansió empresarial a nivell internacional.

Per tractar el tema hem convidat el Sr. Ramon Cami, Cap de l’Àrea d’Assessorament Internacional del COPCA, el Sr. Josep Salgado, Delegat de Catalunya de COFIDES i la Sra. Nuria Diago, Directora de Comerç Exterior de Banca d’Empreses del Banc de Sabadell.

De nou, ens agradaria comptar amb la vostra assistència en aquesta jornada que tindrà lloc el proper dimarts, 18 de març de les 8:30h a les 10h, a l’Hotel Gallery (c/Rosselló 249, Barcelona). Preguem confirmació prèvia exclusivament a través del formulari que trobareu a la web del CIDEM.

Si us plau, recordeu que les places s’adjudicaran per estricte orde d’inscripció i que són limitades.

Cordialment,

Marc Lloveras.
Cap del Programa de Finançament del CIDEM
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari