ESMORZAR DEL CIDEM; Investment Readyness

Benvolgut, benvolguda,
En primer lloc volem agrair la participació en l’Esmorzar de gener al Sr. Carlo U.Bonomi, al Sr. Enric Pantaleoni i al Sr. Jordi Robinat. Ja està disponible a la web tota la informació sobre aquest esmorzar.

En el proper esmorzar tractarem el procés d’Investment Readyness. Alhora de buscar finançament extern les empreses han de tenir en compte una sèrie de factors que poden determinar la seva valoració i la seva evolució financera. La necessitat d’estar ben assessorat durant aquest procés previ a l’entrada de nous capitals ha generat una demanda important de serveis de consultoria i seguiment. L’objectiu del proper esmorzar serà definir els principals punts a tenir en compte durant aquest procés i mostrar les diverses alternatives disponibles pels empresaris catalans alhora d’afrontar l’Investment Readyness.

Per tractar el tema hem convidat al Sr. Mathieu Carenzo, Managing Director de l’escola de negocis IESEal Sr. Josep Mª Echarri, Soci- Director d’Inveready, i al Sr. Sergi Guillot, Director de Desenvolupament Corporatiu de 22@.

De nou, ens agradaria comptar amb la vostra assistència en aquesta jornada que tindrà lloc el proper dimarts, 19 de febrer de les 8:30h a les 10h, a l’Hotel Gallery (c/Rosselló 249, Barcelona). Preguem confirmació prèvia exclusivament a través del formulari que trobareu a la web del CIDEM.

Si us plau, recordeu que les places s’adjudicaran per estricte orde d’inscripció i que són limitades.  

 

Cordialment,

Marc Lloveras.
Cap del Programa de Finançament del CIDEM

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari