Francesc Miralles deixa la direcció de la Fundació Observatori per a la Societat de la Informació de Catalunya (FOBSIC)

Francesc Miralles, membre del Consell Assessor del COEINF, ha decidit tornar a les tasques d’investigació universitària. La gestió de la FOBSIC l’assumirà el director general de Societat de la Informació, Josuè Sallent, també membre del Consell Assessor.La renúncia de l’actual director de la FOBSIC, Francesc Miralles, s’ha fet efectiva durant la reunió del patronat d’aquesta fundació, presidida pel secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació del departament de Governació i Administracions Públiques, Jordi Bosch. Francesc Miralles ha decidit tornar a les seves tasques docents i d’investigació en l’àmbit universitari, i el seu relleu serà ocupat pel director general de la Societat de la Informació, Josuè Sallent.

Miralles ha estat al capdavant de la FOBSIC des d’octubre de 2007, i durant tot aquest temps ha fet seves les directrius “de ser la institució de referència en l’àmbit de la Societat de la Informació i el Coneixement a Catalunya”, tal i com ha declarat després de la reunió del patronat.

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, s’ha mostrat molt agraït a Francesc Miralles per la tasca realitzada, i n’ha destacat la constància i el compromís amb la FOBSIC, aspectes gràcies als quals “s’ha consolidat l’estructura organitzativa i de gestió de la Fundació i l’ha convertit en un agent imprescindible per poder valorar i guiar les polítiques públiques pel que fa a la societat de la informació al nostre país i els seus reptes de futur”.

Durant la reunió del patronat FOBSIC, de caire ordinari, s’ha aprovat el pressupost de l’any 2008 i la proposta del corresponent al 2009, així com tots els aspectes relacionats amb els projectes en curs i els propers llançaments programàtics.

Entre aquests projectes destaquen els estudis del Sector TIC Horitzó 2010 i el de la Situació del Professionals de les TIC a Catalunya, que ja estan donant els seus primers fruits com a eines de suport per a les polítiques públiques de la Generalitat de Catalunya en l’àmbit de la societat del coneixement.

Font: STSI

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari