CatPL i el COEINF treballaran conjuntament per incrementar la competitivitat de l’empresa Catalana

El passat divendres 29 de desembre va tenir lloc una trobada entre el Degà del COEINF i el seu equip i el President de CatPL i membres de la seva Junta.
Oscar Ortega, recentment nomenat President de CatPL va explicar les noves línies estratègiques per a l’entitat els propers 3 anys, que son el CREIXEMENT, DIFUSIÓ i SINERGIES.
Domingo Olmos, Degà del COEINF, va estar molt interessat en la col·laboració entre les dos entitats (catPL és una entitat afí al COEINF) i proposa fer trobades periòdiques per tal de concretar aquestes col·laboracions, com la que el mateix divendres es va fer amb un dinar de presentació del nou president de catPL als dinars del COEINF.
Albert Calvet i Josep Fígols, ex Presidents de CatPL, van participar en aquest dinar que va permetre veure el passat, present i futur de l’entitat en una mateixa taula de debat, acompanyats, entre d’altres, de membres de CATEI, l’associació TIC-GARRAF o gerents de diferents empreses del sector TIC de Catalunya.

Aquesta entrada ha esta publicada en CatPL, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari