Reunió de treball amb la OIN (Open Invention Network), 5 nov 2012

Aquest passat dilluns 5 de novembre, aprofitant les jornades del LinuxCon Europe 2012 a Barcelona, va tenir lloc una reunió a la que van assistir els màxims responsables de la OIN (Open Invention Network)

openinventionnetwork

Entre els assistents per part de la OIN es poden destacar Keith Bergelt (CEO)Armijn Hemel (European Coordinator, Linux Defenders), Simon Clegg (Director of licensing), Deb Nicholson (Director of community outreach) and Alexandra Combes (European representative).

També cal destacar la presència de Karsten Gerloff, President de la FSFE (Free Software Foundation Europe)Amanda Brock (General Counsel Canonical) i de Manuel Velardo, Gerent del CENATIC.

Mr. Bergelt, que va actuar d’amfitrió, va exposar els assistents els objectius i forma d’actuar de la  OIN.  “OIN és una empresa de propietat intel·lectual que es va formar per promoure el sistema Linux mitjançant l’ús de les patents per crear un ecosistema de col·laboració”.

Marcos Cuevas (Layers), Michel Kisfaludi (EyeOS), Eduardo Cruz (Evolium), Xavier Places (Openbravo), Pablo Garcia Mahedero (UPF), Sebas Vila (UPC), Manuel Martínez (id law partners) i els membres de la Junta de CatPL, Malcolm Bain (id law partners), Paul Reverter (Smile)  i Josep Fígols (Ubiquat Technologies), van ser també presents a la reunió.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari