JORNADA D’INNOVACIÓ EN PROGRAMARI LLIURE

Ahir, dimecres 1 de febrer, amb l’assistència de més de 100 persones, va tenir lloc al Cosmocaixa de Barcelona la JORNADA D’INNOVACIÓ EN PROGRAMARI LLIURE, organitzada per la UOC i amb la col·laboració de CatPL.

La inauguració va anar a càrrec del vicerector de Tecnologia de la UOC, Llorenç Valverde, la moderació de la taula rodona va ser realitzada pel director del màster de programari lliure de la UOC, Carles Garrigues, i el tancament de l’acte el va fer el president de CatPL, Josep Fígols.

Van formar part de la taula rodona Pau Garcia Milà (eyeOS), Xavier Buscallà (openTrends) i Pere Rosès (Open Alliance), les tres empreses associades a CatPL, així com Pep Turró (Red Hat) i Magí Almirall (Campus UOC).

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari