JORNADA D’INNOVACIÓ EN PROGRAMARI LLIURE, A LA UOC. Dimecres 1 de febrer, al Cosmocaixa de Barcelona.

 

 

 

La UOC i l’Associació d’Empreses Catalanes per al Programari Lliure (CatPL) organitzen la primera Jornada d’Innovació en Programari Lliure, la qual vol reunir empreses i institucions d’aquest sector per a reflexionar i fer debats sobre alguns dels aspectes que marquen actualment la innovació i el futur del programari lliure al món.

T’hi esperem. Inscripcions gratuïtes aquí.

Aquesta jornada girarà entorn de temes molt rellevants avui dia, com el programari com a servei (SaaS), la computació en el núvol (Cloud Computing) o el desenvolupament de distribucions de GNU/Linux adaptades a les necessitats de les empreses, entre altres.

 

 

 

La jornada també vol ser un espai de trobada per a empreses del sector que permeti posar en contacte tant proveïdors de serveis basats en programari lliure com clients seus. Així mateix, volem donar a conèixer als estudiants i alumni de la UOC la relació que els Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació (EIMT) tenen amb les empreses i institucions col·laboradores que ofereixen pràctiques externes. Aquestes pràctiques responen a un dels objectius principals de la UOC en aquests moments: acostar-se al món empresarial; i per això és fonamental donar als estudiants la possibilitat de treballar en projectes reals en empreses o institucions col·laboradores.

Així mateix, la jornada aspira a deixar palesa la importància del programari lliure en el món empresarial actual, on aquest tipus de programari és cada cop més present.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Agenda, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari