El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, visita les noves oficines

September 12th, 2011 by Jordi Collell in: General, Premsa

Aquest matí les noves oficines d’eyeOS han rebut un visitant molt especial: el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha inaugurat aquest nou espai a La Rambla de Barcelona que ocupem des de fa poc més de dos mesos.

Durant la visita el cap de l’Executiu s’ha reunit amb el director general d’eyeOS, Pau Garcia-Milà, i la direcció de l’empresa per conèixer les línies de treball actuals i els projectes de futur de la companyia.

En acabar la reunió el president ha signat el llibre d’Honor i ha fet un recorregut per les instal·lacions per conèixer de primera mà els projectes en els que estem treballant. Finalment, juntament amb el nostre director general, ha dirigit unes paraules a l’equip.

Durant el discurs el president ha remarcat el caràcter internacional d’eyeOS i la importància d’això pel fet que l’empresa és del país. A més a més ha aprofitat per remarcar que, en temps de crisi, el teixit empresarial català es mogui i més que ho faci de la mà de gent jove, com és el cas d’eyeOS. Al seu entendre “s’ha d’apostar per empreses com eyeOS per tal que Catalunya se situï a nivell mundial al capdavant d’un sector, el tecnològic, on ara mateix no és referent”.

Abans d’anar-se’n no ha volgut perdre l’oportunitat de jugar una partida al nostre ja mític futbolí.

Per nosaltres una visita com la de la màxima autoritat política de Catalunya no fa més que reafirmar la bona feina que estem fent i suposa un reconeixement per part del Govern de la importància d’un projecte tecnològic com el nostre que desde Catalunya està arribant a tot el món.

I tot això en una setmana on, com ja vam anunciar dijous, presentarem moltes novetats que revolucionaran eyeOS.

Estigues atent!

Fotos: Andrés Aznar
Font: Blog eyeOS
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari