Google: els sistemes oberts guanyaran

Jonathan Rosenberg, un dels directius de Google, signa un article a on intenta explicar quin és per a ells el significat de la paraula “open” i els beneficis obtinguts d’aplicar el màxim de transparència en tots els processos de les entitats i les empreses.

Segons l’article, els beneficis dels sistemes oberts són molt més amplis que no pas els generats per la creació i explotació de sistemes tancats en els que es basa la tradicional formació de MBA.

Els sistemes oberts són competitius i molt més dinàmics, tenen el potencial per generar indústries, d’aprofitar l’intel·lecte de la població en general i estimular les empreses a competir, innovar i guanyar sobre la base dels mèrits dels seus productes i no només la brillantor de les seves tàctiques de negoci. La cursa per mapejar el genoma humà és un exemple.

L’obert guanyarà.

Més informació:
– Official Google Blog: The meaning of open

Aquesta entrada ha esta publicada en Programari lliure. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari