Situació laboral, oportunitats i perspectives dels professionals TIC a Catalunya

La Fundació Observatori per a la Societat de la Informació de Catalunya (FOBSIC), per encàrrec de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) i amb la col·laboració de CTecno, ha completat l’estudi dels professionals de les TIC a Catalunya des de la perspectiva dels propis professionals.

Aquesta nova anàlisi pretén mostrar la situació laboral, les oportunitats i perspectives d’aquests professionals per tal de diagnosticar l’estat de la qüestió dels recursos humans en el sector de les TIC.

Dimecres 3 de desembre de 2008
Horari: de 11 a 12.30 hores
Lloc: Auditori idEC
Direcció: Balmes, 132-134 08008 Barcelona
(assistència gratuïta, sense inscripció prèvia)

Programa de l’acte

11.00 – 11.10 h
Benvinguda – Sr. Jordi Bosch, secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya

11.10 – 11.45 h
Objectius i metodologia del treball investigador – Sr. Enric Renau, director del Gabinet d’Estudis de CTecno

Presentació de resultats i conclusions de l’estudi – Sr. Francesc Miralles, director de la Fundació Observatori per a la Societat de la Informació de Catalunya i membre del Consell Assessor del Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya / Sr. Enric Renau, director del Gabinet d’Estudis de CTecno

11.45 – 12.15 h
Opinió dels representants sectorials – Il·lm. Sr. Antoni Rodríguez, degà del Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya / Sr. Jordi Lleixà, director pedagògic dels Salesians de Sarrià / Il·lm. Sr. Miquel Ramírez, degà del Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació de Catalunya

12.15 – 12.30 h
Torn obert de paraules

12.30 h
Cloenda – Sr. Jordi Bosch, secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari