El Open World Forum analitzarà les últimes iniciatives de programari lliure

El moviment FLOSS (Free/Lliure/Open Source Programari) centrarà el Open World Forum; un esdeveniment que aspira a convertir-se en el punt de trobada internacional per a experts i empreses TIC entorn del codi obert.

París acollirà el primer congrés “Open World Forum, FLOSS Innovation and Competitiviness”, on més de 160 ponents de 20 països abordaran les últimes iniciatives del programari open source i la seva aplicació, tant a nivell corporatiu com d’usuari, com factor d’innovació i competitivitat, els próxims dies 1 i 2 de Desembre a Paris.

L’objectiu del moviment FLOSS amb aquest congrés és descobrir les últimes tendències i tecnologies en FLOSS; explorar el futur del Open Source mitjançant debats i recomanacions sobre el que serà el primer 2020 FLOSS Roadmap; compartir millors pràctiques amb alguns dels experts i emprenedors més rellevants dintre del món Open Source; i establir relació amb directius, desenvolupadors, investigadors i inversors en tecnologia de codi obert.

El fòrum acollirà altres reunions com la segona conferència de QualiPso; el Netbook World Summit; una jornada sobre la tecnologia FLOSS en les pymes; un infoday; una conferència sobre FLOSS orientat al mercat laboral; i una sessió sobre FLOSS a Brasil, Rússia, índia i Xina, que contarà amb Brasil com convidat especial.

El Open World Forum està sent gestionat per un comitè de direcció integrat pels consorcis mundials QualiPso i OW2, com per associacions europees i clusters de competitivitat.

Més Informació: Open World Forum

Font: CIO España

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari