CatPL entra a formar part de SINERGIA

 

El passat 16 de març de 2015 ens vam unir a un nou projecte associatiu, SINERGIA, que pretén ser el referent a nivell de coordinació d’associacions a nivell Català, amb presència tant a nivell estatal com internacional.

Aquesta nova coordinadora, que integra d’altres associacions com CATEI, ASEITEC o SECARTIS, entre d’altres, està impulsada pel president de CATEI i soci de CatPL, Pere Martínez, i Alfonso Robio-Manzanares, que ha estat involucrat en el projecte CatPL des del seu inici.

Esperem que aquesta associació ens pugui aportar una nova finestra al mon a les empreses associades a CatPL

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Canal PL, CatPL, Notícies, Sinergia, TIC i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari