Drupal Executive Meetup Barcelona 2013 (11 i 12 d’abril, Citilab)

Avui i demà, 11 i 12 d’abril, el Citilab acull un esdeveniment molt especial. Es tracta del Drupal CxO, una conferència dirigida a empresaris, responsables de negoci i possibles clients de Drupal. El fomat escollit es l’Open Space en el qual no hi haurà presentacions, com sol ser habitual en aquest tipus d’esdeveniments.

Com sabeu, a més dels esdeveniments generalistes de Drupal, al voltant del mon s’organitzen molts altres esdeveniments especialitzats. En aquest cas es tracta de la tercera edició del Drupal CxO, i l’objectiu principal es compartir experiències i realitzar contactes comercials al voltant de Drupal. Es per això que creiem que es molt interessant que les empreses catalanes aprofitin aquesta oportunitat de conèixer a alguns dels responsables de les empreses de Drupal més importants d’Europa. Si encara no has comprat la teva entrada, t’animem a fer-ho a la pàgina següent:http://barcelona2013.drupaldays.org

Aquesta entrada ha esta publicada en Agenda, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari