Convocatòria dels “Premis protecció de dades en el disseny” de l’APDCAT. 15 d’abril data límit per a presentar candidatures.

L’APDCAT, Autoritat Catalana de Protecció de Dades, ha convocat un premi que té per objecte fomentar la protecció efectiva de la privacitat des del mateix moment del disseny de les aplicacions i solucions tecnològiques, premiant les solucions tecnològiques que, en matèria de protecció de dades de caràcter personal, millorin la implementació de les mesures de seguretat, facilitin el compliment de les obligacions legalment establertes, reforcin el control de les persones sobre la seva pròpia informació i, en general, facilitin la gestió de la privacitat.

Logo d'APDCAT

Es tracta de premiar les aplicacions o sistemes que millorin la implementació de les mesures de seguretat, facilitin el compliment de les obligacions legals en matèria de protecció de dades, reforcin el control de les persones sobre la seva pròpia informació i en general, facilitin la gestió de la privacitat.

Des de CatPL recolzem aquesta iniciativa.

A la pàgina web de l’APDCAT podeu trobar els formularis que permeten optar al premi, així com les bases reguladores, la data límit per presentar candidatures és el proper 15/04/2013.

Es tracta de la primera edició i tenen vocació de convocar-lo anualment.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari