Open Apps Day Barcelona, Dissabte 26 de gener a l’espai MOB Barcelona (Makers of Barcelona)

http://firefoxosdaybcn.eventbrite.com/#

@mozilla

@alina_mierlus @mozillacat

Us convidem el dissabte 26 de gener a l’espai MOB Barcelona (Makers of Barcelona) a celebrar el nou sistema operatiu obert per a mòbils, FirefoxOS. Tot això mitjançant sessións hands-oncol·laboratives i presentacions que ens donaran coneixer el món de les apps web obertes.

Us recomanem portar els vostres portatils (amb Linux, Mac o Windows) o qualsevol altre dispositiu on normalment desenvolupeu. La resta d’aspectes de logistica ja el proveïrem nosaltres (cafè, beguda, etc.) !

Afegirem agenda aviat. Seguiu-nos a @mozillacat per a més informació.

Aquesta entrada ha esta publicada en Agenda. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari