CatPL participa a Barcelona The Lab, primera hackató de cocreació ciutadana

CatPL va participar a l’encontre de comunitats actives en la creació i la innovació que va organitzar l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, els passats dies 30 i 1.

Altres comunitats que conformen l’univers del Barcelona The Lab són CatDroid, Ravalnet, Güifi.net o Wikipèdia.

Vídeo de presentació de Barcelona The Lab.

La trobada va tenir lloc a la Fàbrica Fabra i Coats de Sant Andreu, amb la presència de projectes semblants en ciutats de Catalunya, a més de Colònia, Hèlsinki i Nova York. D’aquesta primera ‘hackató’ de cocreació amb les comunitats innovadores s’espera que en surtin noranta projectes creatius al llarg del 2013.

Aquesta primera trobada ha de servir per a identificar, connectar i potenciar els sectors creatius, productius i emprenedors, amb l’objectiu de demostrar que la cultura, el coneixement, la creativitat i la innovació poden ésser motors de la sortida a la crisi econòmica i social actual, com a ‘elements definidors de la nostra identitat com a país’.

Barcelona The Lab anualment orientarà i farà balanç dels projectes assolits en el marc del projecte Barcelona Laboratori, impulsat pel mateix ajuntament per a identificar i reconèixer tots aquells agents que treballen en la creativitat i la innovació.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari