Libre Software World Conference. 18-19 d’octubre, Santiago de Compostela

Libre Software World Conference '2012

Organitzada per AGASOL i per ASOLIF, els propers dies 18 i 19 d’octubre tindrà lloc a Santiago de Compostela la Libre Software World Conference 2012.

LSWC 2012

La LSWC’12 serà el major esdeveniment realitzat a Espanya sobre el Programari Lliure amb enfocament empresarial i professional.

Hi podràs conèixer les principals novetats tècniques, els nous productes i els principals projectes que hi ha en marxa a Espanya, a més de conèixer en persona als seus protagonistes i a bona part del sector.

La LSWC’12 suposarà també un punt de trobada i intercanvi de coneixement sobre novetats, iniciatives, i projectes en programari lliure desenvolupades a nivell internacional, gràcies a la participació d’experts i professionals de diferents països. L’esdeveniment serà també una potent eina de comunicació per a la difusió del programari lliure aplicat a àmbits com l’economia, la societat i les administracions.

Trobareu tota la informació a: http://www.libresoftwareworldconference.com/

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Agenda, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari