Últims dies per fer la inscripció al Màster universitari de Programari Lliure de la UOC

Aquest màster universitari respon a la necessitat de formar personal qualificat en l’àmbit del programari lliure. La Unió Europea recomana la realització d’estudis sobre aquest àmbit perquè, segons al·lega, l’habitual desconeixement del codi font no permet auditar el funcionament real, fet que pot comprometre d’una manera seriosa la seguretat d’alguns països i la deixa a les mans de les empreses que creen programes de propietat.

http://www.uoc.edu/estudis/masters-universitaris/programari-lliure/presentacio/index.html

Projecte d’orientació professional en col·laboració amb empreses

El màster universitari en Programari lliure inclou un projecte final de màster que pot estar orientat a la recerca o a l’àmbit professional. En el cas de triar un projecte professional, l’estudiant durà a terme un treball en col·laboració amb una empresa en un tema de clara aplicació en l’àmbit professional. Les empreses següents col·laboren actualment en la realització del projecte final de màster:

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari