Neix l’Associació d’Empreses de Near Field Communication & Contactless Technology – AENFC

Submitted by admin on 7 juny 2012 – 9:00No Comment
La presentació oficial de AENFC, l’Associació d’Empreses de Near Field Communication & Contactless Technology, va tenir lloc el passat en el marc de la jornada mCreativity organitzada pel Sitges Innovation Club el passat 1 de Juny davant un nodrit grup de representants de diferents entitats i empreses TIC.

Josep Mongay, President de l’AENFC  i membre del Consell Assessor del COEINF, i Víctor Noguer, Director de l’AENFC, van presentar els objectius i línies estratègiques de treball que s’impulsaran des de l’Associació, així com alguns dels projectes de referència en què ja s’està treballant, com portar a nostre país una edició del prestigiós seminari internacional “NFC BootCamp” i l’organització del primer Congrés Nacional sobre Tecnologies NFC que comptarà també amb una zona d’expositors.

L’associació neix amb la voluntat de facilitar la implantació de la Tecnologia NFC i la seva extensió en serveis i aplicacions. Josep Mongay va afirmar que “estem segurs, que aquesta nova tecnologia facilitarà la relació de les persones amb els dispositius electrònics que envolten la nostra vida quotidiana, en especial els mòbils.” Perquè això passi, tots els actors d’aquesta tecnologia – operadors de telefonia, fabricants de mòbils, desenvolupadors d’aplicacions, entitats financeres, mitjans de pagament electrònics, empreses i comerços –
han de posar el focus en els usuaris.

La AENFC pretén representar a totes les empreses vinculades a les solucions que les tecnologies NFC ofereixen: operadors de telefonia mòbil, fabricants de telèfons mòbils, desenvolupadors d’aplicacions, entitats financeres, mitjans de pagament i empreses i comerços usuaris.

CatPL és entitat col·laboradora de l’AENFC

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari