IV Jornada de museus, Gestión documental i arxius, Barcelona 18 d’abril

http://www.mmb.cat/activitats.php?idm=1&pagina=8&codi_subseccio=3&estic=1&data_inici=2012-4-18&vinc=calendari

IV Jornada de museus, gestió documental i arxius
(18/04/2012)

L’MMB ha organitzat la IV Jornada de museus, gestió documental i arxiu, enguany dedicada a lesTecnologies i documents. La irrupció de les tecnologies en els processos de creació ha transformat per complet el món de la informació i ens obren camins per relacionar recursos i ens estimulen cap a noves maneres de produir continguts digitals. Però el món tecnològic també ens posa al davant reptes que haurem de superar en la gestió de la producció digital: la preservació, les garanties legals, la seguretat o l’organització de la informació, són aspectes a tenir en compte en l’anàlisi i presa de decisions prèvia a la implantació del model tecnològic i organitzatiu que donarà suport a les necessitats sorgides del món digital.

En la IV Jornada de museus, gestió documental i arxius: tecnologies i documents posarem a l’abast dels assistents models, experiències i tecnologies relacionades amb aquest món tan apassionant com complex.

La jornada té el patrocini d’ALFRESCO.

Data: Dimecres 18 d’abril
LLoc: Sala d’actes de l’MMB
Preu: 20 €
Places limitades

Inscripcions:  http://www.mmb.cat/activitats.php?idm=1&pagina=8&codi_subseccio=4&estic=1&codi_jornada=456

Aquesta entrada ha esta publicada en Agenda. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari