Conferència a Citilab: “Solucions de codi obert per a la millora de la pime”, 20 d’abril a les 18 hores

El Citilab acull la conferència “Solucions de codi obert per a la millora de la pime” el 20 d’abril a les 18 horesJaume Olivé Petrús, gerent d’Iberoxarxa Servicios Integrales, serà el responsable d’impartir aquesta ponència, que té com a tema principal la implementació del CRM per a micro empresa i pimes.
L’activitat, d’una hora i mitja de durada, tractarà d’aportar a emprenedors, gestors de micropimes i pimes amb pocs recursos temporals i econòmics solucions que els aportin un retorn de manera immediata per a facilitar el creixement de la seva empresa. L’entrada a la conferència és lliure, però cal confirmar assistència a la següent adreça de correu:inscripció@citilab.eu
Per a més informació podeu consultar : http://citilab.eu/sites/default/files/Solucions_Pime_0.pdf
Aquesta entrada ha esta publicada en Agenda. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari