Nou acord entre la UOC i CatPL

En aquesta fotografia podem veure a Llorenç Valverde, vicerector de Tecnologia de la UOC, i Josep Fígols, president de CatPL, firmants de l’acord pel qual CatPL s’incorpora  a la Xarxa d’empreses i institucions associades a la UOC.

Gràcies a entrar a formar part d’aquesta xarxa, els professionals vinculats a les empreses associades a CatPL  podeu gaudir dels següents serveis i avantatgesde la UOC:
1. Descomptes en les matrícules de Formació de Postgrau.Els professionals gaudiu d’una beca d’un 10%, que es descomptarà del preu de la matrícula dels cursos de Formació de Postgrau de la UOC (excepte màsters oficials i postgraus de doble titulació).
Podeu veure tots els programes a http://iip.uoc.edu/
2. Servei d’assessorament personalitzat en la gestió de matrícules de Formació de Postgrau. Els professionals vinculats a empreses socis de CatPL gaudiu d’un canal directe on podeu adreçar els vostres dubtes referents als continguts dels cursos de Formació de Postgrau de la UOC i a la gestió de les seves matrícules.


3. Coneixement de primera mà de les novetats i notícies de la UOC. La UOC vetllarà per tenir-vos informats pel que fa a les novetats i notícies que considera importants per a la vostra formació i adquisició de coneixements, a través del butlletí Empreses Associades UOC.
Podeu veure tota la informació a www.uoc.edu.
4. Consulta els llibres de la Biblioteca de la UOC des dels centres de suport. Els professionals vinculats a les empreses socis de CatPL podreu consultar els llibres que la UOC té en catàleg, des de les biblioteques presencials dels centres de suport de la UOC.
La Biblioteca Virtual de la UOC s’ha especialitzat en societat de la informació i el coneixement (SIC). Entre les principals matèries de què tracten les obres de la Biblioteca Virtual de la UOC hi trobareu:

  • Societat xarxa
  • Aprenentatge virtual (e-learning)
  • Gestió del coneixement
  • Economia del coneixement i empresa xarxa
  • E-health
  • E-law
  • E-government i e-administration
  • E-cultures
  • Networking technologies

Per a poder saber quins llibres té la Biblioteca de la UOC, cal consultar elcatàleg que hi ha disponible a www.uoc.edu > Catàlegs > Catàleg de la UOC. La cerca es pot fer pels camps d’autor, títol, matèria, paraula clau, assignatura i ISBN.
Per a poder consultar els llibres, heu d’indicar totes les dades del llibre o llibres i el centre de suport on volen fer la consulta, amb un missatge electrònic adreçat a empreses.associades@uoc.edu. Quan els llibres estiguin disponibles al centre de suport triat, rebreu una confirmació per correu electrònic i els tindran disponibles fins a un màxim de 10 dies.
5. Descomptes en l’adquisició de llibres de l’editorial EDIUOC. La UOC ofereix un 10% de descompte del preu de venda al públic (IVA inclòs) de tot llibre publicat per l’editorial de la Universitat.
Per a gaudir d’aquest descompte, haureu de gestionar la compra des del web www.editorialuoc.com, utilitzant, en el moment de fer la compra virtual, el codiEAUOC (amb majúscules).Per a qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb ediuoc@ediuoc.es.

Per a poder sol·licitar aquests serveis i avantatges us haureu de posar en contact eamb empreses.associades@uoc.edu.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari