LES VI JORNADES DE SIG LLIURE EN CAMÍ

Les Jornades de SIG Lliure de Girona celebren la seva  6a edició els propers  21, 22 i 23 de març 2012.

Les Jornades són una iniciativa del Servei de SIG i Teledetecció –SIGTE– de la Universitat de Girona  que van néixer l’any 2007 i que estan dedicades al programari lliure en el camp dels SIG.

Al lloc web de les VI Jornades de SIG Lliure es poden consultar tots els detalls: ponents i tallers, dates a recordar, inscripcions, etc.

Edició rere edició, aquestes Jornades demostren l’existència d’una comunitat SIG activa i dinàmica, i esdevenen un  punt de trobada – cada març a Girona – on compartir coneixements, experiències i enfortir vincles a l’entorn de les solucions lliures.

Les Jornades de SIG Lliure són l’esdeveniment de referència en la comunitat SIG a nivell estatal que compten amb més presència internacional en cada nova edició.

Unes jornades que aposten més pel ‘mira com ho faig’ que pel ‘mira què faig’.  Les Jornades de SIG Lliure de Girona centren el seu interès en mostrar i donar a conèixer les darreres novetats i noves tendències en el camp dels SIG Lliures, així com l’ús que es fa d’aquestes tecnologies geoespacials lliures. Per tant, l’eix de l’esdeveniment es basa en la presentació de nous desenvolupaments i llibreries lliures, millores en projectes existents, projectes d’integració i ús de solucions lliures tant des de l’administració pública com des de l’empresa, així com difondre i divulgar els projectes de recerca universitària duts a terme amb programari lliure.

Més enllà dels aspectes tècnics i de programa, el  valor característic de les Jornades és l’ambient proper i de col·laboració  que es respira, facilitant l’intercanvi de coneixements, experiències i relacions en un entorn amb encant i acollidor com Girona.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari