La setmana del 30 de maig al 4 de juny tindrà lloc al municipi de Sant Just Desvern la “Setmana Tecnològica del Programari Lliure”

La idea de dedicar una setmana tecnològica al Programari lliure va sortir de l’IES Sant Just qui, ja fa 5 anys, vam apostar per utilitzar el PL a les aules, entenent aquest com la llibertat de l’usuari per a executar, copiar, distribuir, estudiar, canviar i millorar aquest programari. El pas va significar un canvi de criteri a fons, ja que tota innovació comporta una formació, però amb el temps hem pogut comprovar que hem guanyat en molts aspectes, hem combatut la pirateria, hem aprés a compartir coneixement i hem baixat les despeses en la compra de nou programari.

Amb l’ajuda de la Càtedra de Programari Lliure de la UPC , la comunitat d’ubuntu i recolzats per l’ajuntament  de Sant Just Desvern hem preparat un seguit d’activitats per fer arribar al municipi les possibilitats que el coneixement d’aquest programari pot aportar.  La setmana acabarà amb una install party (festa d’instal.lació) en l’institut on tothom que vulgui podrà venir amb el seu ordinador per a fer una instal.lació tutoritzada de qualsevol de les dues distribucions, Ubuntu i Linkat4 i familiaritzar-se amb elles.

També aprofitarem aquesta festa s’instal.lació per actualitzar la Linkat en els ordinadors VISA del projecte educat1x1, ja que està disponible la Linkat4, versió molt més acurada. En aquest moment estem treballant amb la Linkat3.

En aquests enllaços trobareu el programa i el formulari d’inscripció.

Aquí teniu el programa i el formulari d’inscripció

Cordialment

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Agenda. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari