Open Cloud Computing i escriptori web per l’empresa

Sota aquest títol el proper dia 26 de gener a les 18.30 tindrà lloc el proper acte de la Comissió d’Organització i Sistemes d’Informació del Col·legi d’Economistes de Catalunya i l’ACCID, amb la que el COEINF manté unes estretes relacions.
L’acte, serà a la seu del Col·legi d’Economistes de Catalunya (Av. Diagonal, 512, pral. – Barcelona) i tractarà de donar-nos a conèixer el projecte eyeOS (Empresa socia de CatPL)  de la mà del del Sr. Pau Garcia-Milà cofundador del projecte.

eyeOS és un projecte de Programari Lliure que es va iniciar el 2005, amb una visió disruptiva respecte la resta d’alternatives: ofereix control de la privacitat de les dades i un entorn de treball tipus escriptori amb els fitxers i aplicacions que s’unifiquen totes en aquest mateix entorn. eyeOS és llibertat.
Data i lloc: Dia 26 de gener a les 18.30 hores
Sala d’actes del Col·legi d’Economistes de Catalunya (Av. Diagonal, 512, pral. – Barcelona)
L’acte es gratuït i l’aforament limitat. Per raons d’organització us preguem feu la vostra inscripció.

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari