Steve Jobs, candidat al Premi Príncep d’Astúries d’Investigació

Just la setmana en la qual el president d’Apple, Steve Jobs, complia 54 anys, un grup d’empresaris asturians ha presentat la seva candidatura per al Premi Príncep d’Astúries 2009 d’Investigació Científica i Tecnològica.

La candidatura va ser presentada el passat dia 24 de febrer, precisament el dia del natalici de Jobs, per la Asociación de Empresarios de Artes Gráficas de Asturias (AGA), con el apoyo de la Federación Española de Industrias Gráficas (FEIGRAF), i va ser comunicada al lloc web especialitzat Faq-mac.com.

Existeix la possibilitat que altres organismes es sumin a la proposta fins al mes d’abril, quan es reuneix el jurat per a la seva deliberació. Segons la Fundació Príncep d’Astúries, el premi d’Investigació Científica i Tècnica es concedeix “a la persona, institució, grup de persones o d’institucions els descobriments de les quals o labor d’investigació representin una contribució rellevant per al progrés de la Humanitat en els camps de les Matemàtiques, Física, Química, Biologia, Medicina, Ciències de la Terra i de l’Espai, així com tècniques i tecnologies relacionades amb elles”.

El president de l’associació asturiana considera que “ara és el moment” per a la candidatura de Jobs, sobre qui existeixen moltes especulacions sobre el seu preocupant estat de salut. “Qualsevol recolzament a Steve Jobs creo que és vital”, va afegir Fernández. Jobs, que va ser tractat en 2004 d’un càncer de pancreas, va aparèixer el passat any molt prim i amb aspecte desmillorat, el que va fer que es disparessin les remors sobre el seu estat de salut. Encara fora dels focus públics per una baixa mèdica, Apple assegura que el president “segueix profundament involucrat en les decisions de l’empresa”.

De moment, la recepció de suports es canalitzarà a través de l’adreça de correu stevejobs2m9@yahoo.es, o bé a través de correu ordinari a la següent adreça: Asociación de Empresarios de Artes Gráficas de Asturias, Federación Asturiana de Empresarios (FADE). Calle Pintor Luis Fernández, 2. 33005 Oviedo (Asturias).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari