Les empreses TIC entre els millors llocs per treballar

Bones notícies per al sector tecnològic. Segons el rànquing Great Places to Work Institute Espanya, algunes companyies TIC han resultat triades per l’alt grau de satisfacció que tenen els seus empleats.

Les empreses estan classificades d’acord a una escala de valoració que té en compte cinc criteris avaluats de forma anònima i confidencial pels treballadors (credibilitat, respecte, justícia, orgull i companyerisme) i a més es realitza una auditoria sobre la política de recursos humans que aplica cadascuna.

En les organitzacions de més de 1.000 empleats, la consultora PriceWaterhouse Coopers ha resultat la millor valorada en sisena posició, seguida de Everis, el soci responsable d’aquesta de Recursos Humans, Óscar Callado, ho qualifica de “reconeixement rellevant, no només perquè millora la nostra posició en valors com credibilitat i compañerisme, sinó també en relació a altres empreses pertanyents al sector de la consultoria”.

En novè lloc d’aquesta categoria es troba Hewlett-Packard. Microsoft va resultar el guanyador indiscutible entre les organitzacions de 500 a 1.000 empleats. La filial espanyola del Gegant de Redmond no és nova en la llista, ja que aquest any repeteix per segona ocasió la seva privilegiada situació, no en va ha engegat diferents iniciatives que inclouen una gran flexibilitat d’horari laboral, la possibilitat de teletreball o amplis beneficis socials.

“El secret” -afirma Elena Dinesen, directora de Recursos Humans de Microsoft Ibèrica – “està a acabar amb la cultura presencial tradicional que s’ha instal•lat en el nostre país en l’àmbit laboral i potenciar la cultura de la responsabilitat, basada en un acord tàcit entre empleats i directors on prevalgui la confiança i la transparència, el treball per objectius, l’autogestió i la implicació en el projecte empresarial de la companyia”.

Per la seva banda, Cisco s’estrena amb la primera posició entre les organitzacions de 250-500 empleats, a causa de la política de recursos humans que desenvolupa l’empresa i que es basa en tres pilars: diversitat (treballen professionals de 14 nacionalitats), flexibilitat (en la jornada laboral i en els horaris d’entrada i sortida) i desenvolupament professional (amb especial atenció a la formació). Sun Microsystems per la seva banda està en la vuitena posició d’aquesta categoria.

Finalment, el Grup Intercom és capdavanter entre les empreses de 100-250 empleats, Grup R està en sisè lloc i el portal Idealista.com és el novè. I quant a les més petites, és a dir, aquelles compreses entre 50 i 100 empleats, estan Softonic i Kyocera Mita.

Més informació: http://www.greatplacetowork.es

Font: Redes&Telecom

Aquesta entrada ha esta publicada en TIC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari