CatPL a les jornades Cluster TIC de Catalunya

Paul Reverter, Vicepresident de CATPL i Director de Smile Iberia participarà com a ponent en una jornada sobre Smart Cities que organitza l’Ajuntament de Barcelona i el Cluster TIC de Catalunya el pròxim dia 10 de Maig.

La jornada està orientada a la detecció d’oportunitats de negoci i de col·laboració entorn a aquesta temàtica orientada a fer les ciutats més sostenibles i eficients.

El programari lliure i les empreses que basen el seu negoci en eines Open Source poden jugar i juguen un paper molt important en aquest àmbit.

La col·laboració continuada i sistemàtica es troba a l’ADN d’aquestes empreses.

L’alliberament i reaprofitament públic de codi informàtic, ben portat, pot incidir de forma important en la perdurabilitat, el creixement i la sostenibilitat dels sistemes.

Paul aportarà la visió de CATPL respecte a aquesta temàtica, alhora que exposarà un cas d’èxit de l’empresa Smile consistent en un sistema de gestió d’una flota de cotxes elèctrics en mode Car Sharing.

Podeu obtenir més informació i inscriure’s en aquesta jornada fent click en el següent enllaç:
Trobades sectorials – XAE/Generació de projectes col.laboratius TIC – Smartcity

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Administració pública, Agenda, Notícies, TIC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari