Pràcticament totes les escoles disposen d’accés a Internet

L’estudi ‘Les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació a l’educació’, realitzat per l’institut Idea i la Fundació Sánchez Ruipérez dintre del programa ‘Internet a l’escola’, revela que en l’ESO (12-16 anys) hi ha un ordinador per cada 6,2 alumnes i a Primària, la relació és de 12,2 alumnes per ordinador.A més, el 99,5% de les escoles de Primària i el 99% de les de Secundària tenen accés a Internet, i fins el 95,6% de les primeres i el 88% de les segones compten amb banda ampla. L’estudi també indica que el 84% dels col·legis de Primària i Secundària han participat en projectes d’innovació tecnològica en els últims quatre anys. Així mateix, el 60% dels docents asseguren que utilitzen mètodes multimèdia a les seves classes.

escola.jpg

Respecte a l’ús de les noves tecnologies, l’estudi indica que es produeix en totes les etapes educatives amb una freqüència reduïda. La més elevada es registra a Primària i en Formació Professional (FP). Un de cada quatre professors proposa l’ús d’Internet per realitzar treballs en col·laboració amb grups d’alumnes i sis de cada 10 fa servir materials didàctics digitals i continguts multimèdia.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Uncategorized i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.