Parlem de comerç electrònic? Smile Iberia té el plaer de convidar-te al seminari gratuït de comerç electrònic – 27 de setembre a Barcelona

La sort de treballar en empreses com Magento, fabricant líder mundial en plataformes de comerç electrònic Open Source i Smile, integrador de Magento nº1 en el món, i Barclays, banc punter en passarel·les de pagament segures, és que participem en els projectes de comerç electrònic més apassionants del moment.

Per primera vegada des de la seva creació Magento va a Barcelona per acompanyar a Smile Barclays en una jornada pensada per a compartir la nostra experiència amb vosaltres. No només explicant el que som capaços de fer, sinó el que estem fent avui. Compartint amb vosaltres el coneixement que, dia a dia, els projectes en els que treballem ens aporten. I generant debat al voltant dels reptes amb els que us podeu trobar en els projectes que us esteu plantejant.

En la jornada veurem..

  • Com Magento afronta projectes que requereixen alts rendiments, quines eines tenen per a captar nous clients i fidelitzar més als existents.
  • Les diferents peces que Smile usa per configurar un projecte tecnològic de comerç electrònic i com s’integren amb la plataforma Magento. 
  • Quins són els principal reptes a considerar alhora d’escollir la passarel·la de pagament del teu projecte, per Barclays. 
  • Un cas d’èxit de rellevància. Farem èmfasis en els reptes organitzatius, de negoci i llògicament, tecnològics.
  • Finalment rematarem amb unes sessions privades de consultoria gratuïta en les que els assistents podran exposar els seus reptes als experts de MagentoSmile Barclays i rebre idees de com poder-los afrontar.

Aquest seminari gratuït tindrà lloc a Barcelona, el dijous 27 de setembre a partir de les 9h i s’iniciarà amb un esmorzar de benvinguda (a partir de les 8h45). Les sessions de consultoria començaran cap a les 12h.

Esperem veure’t allà!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Agenda, General, Notícies, Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari