Ramon Sole Romero

Consultor Gerent
OPS Consulting
ramon.sole at opscons.com

Titulació Acadèmica:
Enginyer de Telecomunicació
Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials

Trajectòria Acadèmica/Professional:
Ramon Solé és Enginyer Superior de Telecomunicació per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Telecomunicació de la Universitat Politècnica de Catalunya, Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Facultat de Ciències Económiques i Empresarials de la Universitat de Barcelona i doctorand (la seva tesis versa sobre com les noves tecnologies transformen les estructures organitzatives) al Departament d’Economia de l’Empresa de la UB.

Comença la seva trajectòria professional a Hewlett Packard, empresa en la que treballa durant 9 anys en diverses tasques relacionades amb implantacions de sistemes Unix. Posteriorment es mou a Sun Microsystems Ibèrica, on dirigeix el departament de Serveis Professionals de la delegació de Barcelona (àrea nordest). Des del 2004 dirigeix OPS Consulting, empresa especialitzada en sistemes i aplicacions d’escriptori amb programari lliure, de la qual és soci fundador.

Ramon Solé col·labora habitualment amb Barcelona Activa en la difusió del software lliure a l’empresa través de xerrades i sessions formatives al Cibernàrium, escriu articles sobre diferents aspectes del software lliure i participa en diferents comunitats de programari lliure. Des del 2010 és també secretari de CatPL.

Deixa un comentari