Festa de la Ciència i la Tecnologia 2012, 16 i 17 de juny al Parc de la Ciutadella de Barcelona

El cap de setmana del 16 i 17 de juny al Parc de la Ciutadella de Barcelona se celebrarà la 6a FESTA DE LA CIÈNCIA I LA TECNOLOGIA. L’objectiu principal de la FESTA enguany és fer èmfasi en la recerca i la innovació d’alt nivell que es fa al nostre país convidant no només a les institucions, universitats i centres de recerca sinó també a les empreses i els seus departaments d’R+D+I a mostrar el potencial de creació de coneixement com a motor de desenvolupament.

Per a més informació sobre el programa, cliqueu aquí.

CatPL hem col·laborat amb els amics d’OpenStreetMap i ja que l’any passat vàrem anar al zoo, aquest any canviem d’escenari i anirem al……Cementiri de Montjuïc!!!

Perquè és un lloc excepcional! ple d’obres d’art i monuments, amb personatges il·lustres per tot arreu i també per què qui més qui menys hi ha d’anar alguna vegada i hem de saber com anar-hi, on hi ha els lavabos, on hi ha les fonts, les escales, per on va l’autobús intern i quines parades té, etc.

Així que si teniu ganes de viure una experiència poc habitual i descobrir les tombes i mausoleus d’un grapat de personatges emblemàtics de la nostra Barcelona i Catalunya, us engresquem a què vingueu al Parc de la Ciutadella aquest diumenge 16 de juny a les 11:30 (si, 11:30 és un pèl tard, però aquest any l’ajuntament ha decidit que les 10:00 és molt d’hora). L’ajuntament ens donarà targetes d’autobús per anar al cementiri, per moure’ns dins amb el bus intern i per poder tornar a casa.

Us enllacem la informació que proporciona el cementiri [2] per què trieu qui voleu anar a visitar i a més quan arribem ens tenen preparada d’altra informació i fulletons per aprendre més dels cementiris de Barcelona!

[1] https://inlab.fib.upc.edu/ca/blog/inlab-fib-la-festaciencia-tecnologia-2013
[2] http://www.cbsa.cat/doc/planols/planol_cem_2011_6_2_9_43_53.pdf

Gràcies finalment al Jaume Figueras, inLab FIB, alma mater d’aquest activitat.

Aquesta entrada ha esta publicada en Agenda, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari